Vas Viktor

A nevem kötelez, úgyhogy amit eltervezem azt meg is valósítom. Nincs olyan sportág, amit ha elkezdtem űzni ne állhattam volna dobogóra belőle, ezáltal elég széles látókörre tettem szert (judo, birkózás, atlétika, duatlon, vízilabda, asztalitenisz, úszás, kosárlabda, stb.) Sajnos a 90-es évek elavult edzésmódszerei és metodikái miatt elég sok sérülést szereztem (4 db keresztszalag szakadás, 1 db külső bokaszalag szakadás), ezért is jelentkeztem gyógytestnevelő szakra a Testnevelési Egyetemen, mert érdekelt hogyan lehet visszanyerni az elvesztett fizikumot, erőt, mobilitást. Diplomamunkámat gerincrehabilitációból írtam, hisz az testünk egyik alapköve.

Fokozatosan fejlesztem magam mind elméleti mind gyakorlati síkon, s próbálok ki újabb és újabb sportágakat. Így ismerkedtem meg a crossfitt-el is, ami egy eléggé összetett és sokoldalú sport. Megtalálható benne a súlyemelés, kerékpározás, futás, úszás, gimnasztika, evezés, torna elemek és még sorolhatnám. Az idő múlásával bátran kijelenthetem, hogy hazám és Európa meghatározó versenyzője lettem a korosztályomba.

2018 Scitec Muscle Beach – Balaton Open 2. hely

2019 Hungarian Games 4. hely

2019 European Masters Throwdown 24.hely

2020 European Masters Throwdown 34. hely

2020 IF3 World Cup 11. hely

2021 Rogue Pump and Row Challenge World 25. hely Eu 3. hely

Több mint 10.000 edzéstartással a hátam mögött felkértek, hogy OKJ-s rendszerben tanítsak és adjam át tudásom a jövő személyi edzőinek. Ezt 4 éven át becsületesen végre is hajtottam, majd rendőr- illetve katonatisztek fizikai felkészítésével töltöttem időm javát.

Neked is szívesen segítek, ha szeretnéd biztonságosan és fokozatosan elérni céljaidat, illetve kíváncsi vagy, hogy mire lehetsz képes valójában.

Keress bátran: +36307018661

Translate »