Varga Zsófi

Sziasztok!
Varga Zsófi vagyok a Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Rekreáció és Életmód hallgatója, valamint Fitness-Testépitő Sportoktató, Gerinctréner és Csoportos fitness instruktor oktató. A sport gyermekkorom óta része az életemnek.Különböző mozgásformákat próbáltam ki életem során, ám középiskolás koromban mégis a csoportos órák világa ragadott el.
Korábban a sport a versenyzést jelentette, ám mára már kikapcsolódást, örömöt és feltöltődést nyújt. Óráim során szeretném, ha más is megtapasztalná ezt az érzést. A jó hangulat mellett fontosnak tartom, a prevenciót, a helyes kivitelezést és a gyakorlatok különféle variációinak bemutatását annak érdekében, hogy mindenki a saját edzettségi szintjének megfelelően tudja kivitelezni azokat.
Várlak titeket minden vasárnap 18-19 óra között egy Kondi mix edzésre,
19-20 óra között pedig egy Kondi+Core edzésre.
  • A Kondi mix órán az alapos bemelegítés után saját testsúlyos vagy eszközzel végzett közepes/magas intenzitású gyakorlatok majd erősítő jellegű gyakorlatokat fogunk végezni az alapos nyújtás előtt.
  • A Kondi+Core órán az alapos bemelegítés után főként az izmok fejlesztésére és a core stabilizációjára fogunk fókuszálni saját testsúly/eszközök bevonásával. (Ez egy nyugodtabb stílusú óra)
Translate »