Vajna Barbara

Sziasztok!

Vajna Barbi vagyok, csoportos edző, funkcionális tréner, TRX instruktor, viselkedéselemző és pszichológus hallgató. A mozgás mindig fontos része volt az életemnek. Öt éves koromtól kezdve rendszeresen sportoltam különböző sportágakban, mint például a művészi torna, jazztánc, úszás és az evezés. Sportolóként és pszichológus hallgatóként is megbizonyosodhattam a mozgás mentális, pszichés és szociális jólétre gyakorolt hatásairól, ezért úgy döntöttem szeretnék csoportos edző lenni és átadni az egészséget szolgáló testmozgás élményét.

Mire számíthatsz a TRX funkcionális tréning órán?

Az edzéseken erő-állóképességet fejlesztünk saját testsúlyos gyakorlatokkal és különböző eszközök segítségével. (TRX, kézisúlyzó, súlytárcsa, gumikötél, fitball stb.) Az óra körülbelül 10 perc bemelegítéssel kezdődik, ezt követően 35-40 perc alatt az egész testet megmozgató, többféle izomcsoportot fejlesztő, testtartásjavító gyakorlatokat végzünk. Az órát egy közös lazító nyújtással zárjuk.

Előnyei:

  • hatékony, könnyen követhető gyakorlatok
  • core izomzat fejlesztő, testtartásjavító gyakorlatok
  • változatos órafelépítés és eszközhasználat
  • izomtónus fokozó
  • erő-állóképesség fejlesztő
  • mindenkinek remek mozgásforma, hiszen minden gyakorlat különböző szinteken végezhető

Óráimon fontosnak tartom, hogy maximális figyelmet kapjanak a vendégek és a gyakorlatok összeállításánál fokozottan ügyelek a prevencióra. Hiszem azt, hogy a csoportban való sportolás egy társas élmény, ami motiváló erővel bír.

Gyere és próbáld ki Te is! Várok mindenkit szeretettel kortól és nemtől függetlenül.

Translate »