Tőkés Renáta

Sziasztok!

Tőkés Renáta vagyok, és az életem mindig is a mozgás, a tánc és az új kihívások keresése körül forogtak. Még gyermekkoromban elkezdtem táncolni, és azóta is a ritmus és a mozgás szenvedélye vezérel. A tánc mindig is inspirált, és ez vezetett engem a gyerek tánccsoportom megalakulásához, ahol büszkén mondhatom, hogy többször is dobogós helyezéseket értünk el.

Színes és pörgős személyiség vagyok, aki mindig nyitott új dolgokra és kihívásokra. Szeretem, ha az élet tele van energiával és mozgással, és ez az a lelkesedés, amit szeretnék átadni másoknak is. Régóta élvezem a csoportos órák hangulatát és közösségi erejét, és ez adta az ötletet, hogy edzőként szeretnék tevékenykedni.

Már nagyon várom, hogy aerobik órát oktassak, és nagy örömmel vezetem majd azokat, akik velem együtt szeretnének felfedezni és élvezni a mozgás örömét. Legyen szó lendületes edzésről vagy kreatív táncos koreográfiákról, a célom, hogy az óráimon mindenki jól érezze magát és kikapcsolódjon, valamint felszabaduljon a hétköznapi gondjai alól.

Örömmel várom, hogy találkozzunk az óráimon, és együtt élvezzük a mozgás örömét és az egészséges életmód előnyeit!

Translate »