Szabó Csenge

Sziasztok!

Szabó Csenge vagyok, aerobic edző. Mindig is a lételemem volt a sport illetve a csoportos mozgásforma: kiskorom óta táncoltam, 14 évesen pedig megismerkedtem az aerobikkal, ami azóta is verhetetlen szerepet tölt be a szívemben. Hogy az edzés szeretetét másoknak is átadhassam, 2017-ben elvégeztem az EFI Fitness Institute aerobic sportedző képzését, így már 7 éve dolgozhatok edzőként. Szerencsésnek érzem magam, hogy a hobbim a szakmámmá nőtte ki magát, amit azóta is napról napra egyre jobban szeretek.

Az edzések tartásában azt szeretem a legjobban, hogy amellett, hogy azt a mozgásformát végzem, amit a legjobban szeretek, ezt másokkal együtt és másokat motiválva tehetem, az órák végén pedig az oxitocintól és a sikerélménytől mosolygó vendégek minden alkalommal leírhatatlan módon feltöltenek már a legelső edzésemtől kezdve. Csoportos edzéseimen is minden vendégre kiemelt figyelmet fordítok, nagyon változatos, mégis könnyen követhető gyakorlatokat megismertetve eközben.

Valóban úgy érzem, hogy nekem minden alkalommal élmény órát tartani, a közös alakformáláson felül pedig a szuper családias csapat számomra kiemelt fontosságú, így edzéseimet is ebben a szemléletben tartom.

Ha Te is meg szeretnéd tapasztalni ezt az edzésélményt, gyere, és hozzuk ki belőled a legjobbat!

Translate »