Raffai Réka

Sziasztok, Raffai Réka vagyok!

A Fitness világgal 1996-ban kezdtem foglalkozni.

2000 óta oktatok különféle fitness termekben. Az aerobik oktatói szakot 2000-ben végeztem el a Testnevelési Főiskolán. Majd tovább képeztem magam 2011-ben a Fit 4 Life iskolán belül Body Ball, Strike Zone körökben, amit okleveles végzettséggel végeztem el.

Részt vettem különböző hétvégi nyílt napokon is hogy a tudásomat kamatoztassam. A mozgás 26 éve a lételemem,és az óráimon a résztvevőket arra ösztökélem, hogy sportoljanak az egészség, fittség és a hosszú élet céljából rendszeresen.
Mire számíthatsz óráimon ?:)
Full- kondi:
Ez az óratípus egy kondicionáló erősítő edzésforma. Komplex gyakorlatokból áll: koordinációs, funkcionális, erősítő és enyhén a pulzust fokozó. Összetett mozgás, egyszerre 2 vagy 3 izomcsoport erősítése különböző váltakozó eszközökkel. Könnyen követhető, hatékony és erős óratípus. Minden korosztálynak ajánlom, férfiaknak, nőknek egyaránt akik izmosodni formálódni szeretnének.
Zsírégető:
A zsírégető 40 perces folyamatos mozgással érjük el. Az óra gyakorlatanyaga lépéseket, lépéskombinációkat közepes intenzitással alap koreográfiát tartalmaz step padon és talajon egybekötve 20 percig. Majd 10 perc kondicionáló gyakorlatokkal eszközzel egybekötve alapmozgással folytatódik amibe már erősítést is beépítünk.  A fennmaradó 10 percben intervall jellegű gyakorlat sorozat 1 perces váltakozással fokozom a pulzust. (1 perc magas intenzitású gyakorlat, 1 perc erősítés helyben) A fennmaradó 10 percben erősítés a talajon.
Tabata:
A Tabata egy olyan edzésforma aminek a lényege intervallum edzés intenzív testmozgással egybekötve, segít a zsírégetésben a jobb fizikai állapot elérésében, egyensúlyt teremt alacsonyabb és magasabb intenzitású edzéselemek között. Előnye ennek az edzésnek hogy nincs szükség felszerelésre, mivel saját testsúllyal végezhető. Azért jó ez az edzésforma mert: 1. Kevésbé sérülésveszélyes ( ízületi szempontból) 2.gyors, intenzív,rövid edzés módszer 3.jó zsírégető 4.izomépítésre is kiváló 5.felgyorsítja az anyagcserét. Vagyis, a Tabata fogyásra alkalmas de ugyanakkor izomépítésre is jó, ellenben más edzéstípusokhoz képest.

Várlak szeretettel óráimon!
Translate »