Horváth Vivien

Horváth Vivien vagyok személyi edző, sportrehabilitációs tréner, gerinctréner.

Amikben segítségedre lehetek:

– állapotfelmérés, tartás- mozgáselemzés- személyi edzés – általános edzettség fejlesztése, erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, funkcionális edzés- sportrehabilitáció – izom-, ín-, szalagsérülések gyógyulási folyamataiba beavatkozva segítek visszatérni a sportba
– gerinctréning
– nyújtás (stretching), mobilizáció
– kinesio tape
– fascia lazítás – SMR henger, flossing terápia, köpöly, IASTM kés, triggerpont terápia

A tartás- és mozgáselemzésből összegyűjtött információk alapján és a kitűzött célt figyelembe véve segítek testi-lelki jólléted elérésében.

A közös munka során (legyen szó akár erőfejlesztésről, általános edzettség fejlesztéséről) fontosnak tartom az alapos bemelegítést, nyújtást, a gyakorlatok preventív végrehajtását, mindemellett fókuszba helyezem az ülő életmódból fakadó gerincproblémák orvoslását, tartásjavítást és testtudatfejlesztést is.
A különböző izom-, ín-, szalagsérülések, fájdalmak esetén a sportrehabilitáció technikáit alkalmazva fokozatosan segítem visszaépíteni a sérült testrészeket, illetve a teljes test izomzatát a sportba. Folyamatos továbbképzésekkel garantálom, hogy legjobb tudásom szerint, odaadással, nagy figyelemmel követem és segítem fejlődésedet.

A mozgás gyógyszer! A mozgást válaszd, ne az orvost!

Translate »