Ferencz Róbert

Kedves érdeklődő!

2009 óta foglalkozom sportolókkal. Kezdetben a Ferencváros labdarúgó csapata és Erdei Zsolt “Madár” kétszeres ökölvívó világbajnok menedzsmentjében végeztem a munkámat, majd hamar előtérbe került az erőnléti, illetve a rehabilitációs foglalkozások fontossága.

Az elmúlt 5 évben számos bajnoki címhez, köztük utánpótlás Európa bajnoki címhez segítettem hozzá csapataimat pl. FTC Futsal, HTE Női Futsal és egyéni sportágban, vagy csapatokban szereplő sportolóimat.  2019-ben Angliában a Footgolf válogatott erőnléti edzőjeként segítettem a csapat munkáját az Európa bajnokságon.

Az egyetemi tanulmányaim után az elmúlt években tanfolyamvezető tanárként vettem részt fitness edzőképzésben. Arra törekedtem, hogy olyan szakembereket adjak az egyre híguló piacnak, akik stabil szaktudással valóban a kliens céljainak tudják szentelni a munkájukat.

Figyelmemet a teljesítményfokozásnak és a rehabilitációnak szenteltem, így természetgyógyászati tanulmányaim mellett a népi nevén ismert „csontkovácsolást” is elsajátítottam. Spanyolországban is végeztem rehabilitációt a Villarreal CF utánpótlás csapatának egyik játékosánál.

A hozzám kerülő emberekkel magasabb, de elérhető célt tűzünk ki, amit a leghatékonyabb módszerrel és a motivációt fenntartva valósítunk meg.

Felejthetetlen pillanatok az FTC Futsal csapatánál

Erdei Zsolt “Madár” edzése a Rocky lépcsőn Philadelphiában

Magyar Footgolf válogatottal az Angol Európa bajnokságon

Tajtyi Ákos a Villarreal CF utánpótlás csapatának csapatkapitányának a rehabilitációja

Berencsi Bence kapus fejlesztése. Nulláról három hét alatt elértük! 🙂

Díjátadón a HTE NB1-es bajnok női futsal csapatával

Utánpótlásban a jövő! Büszke vagyok a mai napig Srácok!

A következő büszkeségemet lehet, hogy Benned tisztelhetem! Keress bátran!

Translate »