Foglalási bérlet

Óráinkra, csak érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni. Ha nincs bérleted és alkalmanként veszel jegyet, CÉGES, vagy AYCM bérleted van, akkor foglalási bérletet kell vásárolnod, amennyiben foglalni szeretnél óráinkra.

A foglalási bérlettel 1 évig korlátlanul tudsz foglalni! A foglalási bérleted árát bármikor visszakérheted (pl. már van havi bérleted, így a foglalási bérletedre már nincs szükséged).

A foglalási bérlet ára 3.500 Ft és 1 évig érvényes, ha nem jössz el a foglalásra, akkor ebből vonjuk le az alkalmat.

Bejelentkezéshez használd a recepción az első látogatásodnál megadott saját e-mail címed és a klubunktól kapott jelszavad.
Bejelentkezés után láthatod az órákon lévő szabad helyek számát is!

3.500 Ft

Az órákra foglalás nélkül is bemehetsz, természetesen a foglalással rendelkező vendégeink előnyt élveznek. Ajánljuk, hogy minden óránkra foglalj, melyen részt szeretnél venni, hogy bebiztosítsd a helyed.

Ha még nincs jelszavad, akkor hívd a +36 30 521 8800 számunkat és azonnal küldjük a nálunk regisztrált e-mail címedre!

Fontos!

A foglalásod amennyiben nem jelentél meg az órakezdés előtt 15 perccel elveszik és a bérletedből egy alkalom levonásra kerül (időszaki bérlet esetén 1 nap). Kérünk, ha még sem jössz az órára, 120 perccel óra előtt legkésőbb mondd le, hogy mások is beférjenek az órára.

Természetesen ebben az esetben nem vonjuk le az alkalmat a bérletedből!

Kellemes időtöltést és jó sportolást kívánunk!

A bérlet webshopunkban kizárólag online és bankkártyával vásárolható meg (készpénzes vásárlás nem lehetséges, bérlet felhasználható: a vásárlástól számított 1 hónapon belül).

Translate »