Végzettségek:

Testnevelési Egyetem – Sportszervező szak 3 év

ART Edzőképzés – Aerobik sportoktató

Személyi edző

Hevederes gravitációs tréner

Gerinctréner

Funkcionális cross tréner

Magamról

Gyerekkorom óta lételemem a mozgás, legfőképp a tánc. Az idő haladtával egyre komolyabban kezdett foglalkoztatni a sport, a fitness világa, amelynek köszönhetően tanulmányaimat is erre alapoztam. A tökéletesre törekvés végigkíséri életemet, így edzőként folyamatosan fejlesztem magam, hogy vendégeim számára a maximálisat tudjam nyújtani.

Munkám során a legnagyobb figyelmet a prevencióra, az ízületek védelmére illetve a helyes testtartásra fektetem megfelelő instrukciók megadása mellett. Az alapgyakorlatokra építkezve széles palettájú eszközhasználattal, saját testsúlyos gyakorlatokkal garantálom az edzések változatosságát. Hivatásomnak érzem, hogy vendégeimnek nem csak a fizikai, hanem a lelki egészségére is megannyi időt tudjak fordítani.

Személyi edzéseim és csoportos óráim alatt fő célom, hogy a jó hangulat mellett kimozdítsalak komfortzónádból és kihívások elé állítsalak edzettségi szintedhez mérten.

Ha fejleszteni szeretnéd mobilitásod, egyensúlyod, a mindennapos ülő munkát követően javítani testtartásod és életminőséged vagy csak fogyni, formásodni szeretnél szeretettel várlak. 🙂

HÉTFŐ  12:00-13:00              CSOPORTOS TRX

KEDD    18:15 -19:15             CROSS TRAINING